Nyarankeun

Pangakuan sareng rekomendasi

Tentang Kami

Nanjing Karlter Hiasan Bahan Co., Ltd.

Kami ngekspor lantai vinil ti Cina, modél bisnis kami nyayogikeun jasa OEM pikeun ngadukung anu gaduh mérek pribadi. Lantai vinil produk utama, kalebet séri tonggong garing, ogé séri klik, sareng iklas leupas, kalayan pamekaran teras-terasan sareng lantai vinil, lantai vinil SPC sayogi dijual, salian ti éta kami ogé ngagaduhan lini produksi pikeun laminate flooring .  

diulas propucts

Warna lantai aya dina ampir saratus warna kanggo milih

wartos

Perkembangan panganyarna kami