12.0mm laminate flooring

Pedaran pondok:

Barang: 12mm Laminated Waterproof Flooring


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Kamampuh Larutan Proyék total solusi pikeun proyék-proyék
Gaya Desain Modern
Jaminan Langkung ti 5 taun
Saatos-diobral Service Pamariksaan di Tempat
Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran mérek Karlter
Ngadukung OEM Leres
Tipe Produk Laminasi Lantai
Téknik Laminasi Lantai
Jenis Lantai Dirékayasa
Kandel 12.0mm
Kauntungannana tahan cai
Kelir Kartu Warna
Pamakéan Pamakéan Dina Ruangan
Pamasangan Pencét
NK7-A

NK7-A

NK7-B

NK7-B

NK7-C

NK7-C

NK012-C

NK012-C

NK020-A

NK020-A

Ngaran Produk Pabrikan Cina, Laminasi laminasi anu saé kualitasna
Kelas AC1, AC2, AC3, AC4
Diménsi 215 * 196 * 8mm; 1215 * 196 * 12mm jsb
Beungeut Embossed, sisikian bulu, kristal, tékstur, sisikian kai, rata
Warna Cherry, maple, jati, beech, awi, wenge, ek, walnut, sanders
Sistem Pencét dua kali
MOQ 100 méter pasagi
Waktos pangiriman Sabulan saatos nampi bayaran sateuacanna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk