2.0mm Lem Turun

Pedaran pondok:

Pedaran: Lem Turun LVT Lantai PVC Luxury Vinyl Plank

Kandel: 2.0mm ~ 3.0mm

Pakéan Lapisan: 0.2mm ~ 0.30mm

Ukuran6 "X 36" / 6 "X48" / 7 "X48" / 8 "X48" / 9 "X48" / Kustomisasi

Pamasangan: Lem Turun


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan Palapa Utama

• Staf anu ngalaman
• Persetujuan Kualitas: ISO9001
• Persetujuan Internasional: CE, SGS, Skor Lantai
• Kinerja Produk: Anggo domestik / komérsial nganggo
• Produk Héjo: Ramah lingkungan, Sehat, Aman, Daur Ulang
• Distributor ditawarkeun

Méwah Vinyl Flooring séri deui garing didamel béda-béda tibatan seueur lantai vinil anu sanés. Éta tiasa nyandak tampilan, karakter sareng sisikian lantai kai asli, atanapi aranjeunna tiasa niron tekstur batu alam anu endah. Ieu nambihan tingkat méwah anu teu sayogi dina seueur bunderan lantai.

Plank méwah Gampang dipasang. Kusabab plank méwah mangrupikeun bahan anu langkung énténg pikeun digarap, sareng ogé ukuranana tiasa dilakukeun, pamasanganana gancang. Éta ogé gampang dipasang dina tingkat bumi anu bénten, prestasi anu langkung hésé ku bahan sanés.

NK7171

NK7171

NK7172

NK7172

NK7214

NK7214

NK7217

NK7217

KAUNTUNGAN

Katingali ultra-réalistis - kai sareng batu alami katingalina nyata yén anjeun moal percanten yén éta vinil.

100% Kaluar Cai - moal dilegaan, ngagulung atanapi ngaleutikan, sanaos beuleum dina cai.

Tahan kerok - palapis kandel nyiptakeun permukaan luar anu paling awét, paling tanggoh anu sayogi.

Tahan scuff - kacida adaptasi, gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga tibatan seueur lantai sanés.

APLIKASI

Éta biasana dianggo di sababaraha gedong komérsial, kantor, mal balanja, bandara, rumah sakit, sakola, supermarket, pabrik, perpustakaan, gedung padumukan, aula paméran mobil, bandara sareng tempat sanésna.

Sababaraha acara khusus, sapertos pabrik narkoba, lokakarya rakitan éléktronik, rumah sakit sareng sarat-sarat khusus sanésna pikeun panggunaan antistatik, séri antiskid.

POSOSAN PESANAN

Konpirmasi sadaya detil  ukuran, kandel, warna, timbul, jumlah, kotak, stiker,

Istilah pamayaran –30% setor sateuacanna, kasaimbangan 70% ku salinan BL.

Waktos pangiriman - dina jangka waktu 30 dinten saatos deposit.

Produksi - kami bakal nginpokeun ka anjeun rencana produksi saatos nampi setoran anjeun, ngirim poto ka anjeun nalika diolah

Balanja - kirimkeun poto tina ngamuat kontainer, ngirim saran kiriman ngeunaan kiriman kalebet ETD, ETA.

Jasa saatos-jualan - nyukcruk cargos pikeun ngumpulkeun tanggapan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami