5.0mm SPC lantai vinil

Pedaran pondok:

Barang: 5.0mm spc flooring tile waterproof tahan seuneu fireproof lock


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Tempat Asalna  Shanghai, Cina
Ngaran mérek  Karlter
Ngadukung OEM  Leres
Bahan  Parawan PVC
Pamakéan  Jero rohangan
Perawatan permukaan  Palapis UV
Tipe Produk  SPC Lantai
Jenis  SPC Lantai
Ngagem Lapisan  0.3mm / 0,5mm
Total Kandel  4.0mm / 4.5mm / 5.0mm
Underlay (Opsional)  EVA / IXPE, 1.0mm ~ 2.0mm
Fitur  Tahan Cai Tahan Anti-slip
Sertipikat  CE / SGS / ISO9001
NK7017-13

NK7017-13

NK7017-14

NK7017-14

NK8056

NK8056

NK8077-1

NK8077-1

NK8156

NK8156

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 100000 Méter pasagi / Méter pasagi 

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

Ukuran Kotak: 180 * 1220 * 6mm

Ukuran Palét: 1250 * 970 * 800

Naon lantai SPC?

5.0

SPC (lantai vinil kaku) hartosna batu plastik komposit. Éta ogé mangrupikeun jenis lantai énggal sapertos WPC nembongan dina sababaraha taun terakhir. Dina babandingan, stabilitas vinil kaku langkung saé tibatan lantai sanésna pikeun téknologi produksi ékstrusi na. Teu bisa dilawan, SPC kawilang hésé tibatan lanté séjén. Kapadetan lantai vinil kaku ngahontal 1,9-2ton / m3. SPC henteu ngan ukur ngagaduhan kinerja fisik anu stabil sareng dipercaya, tapi ogé indéks kimia tiasa minuhan standar internasional

LVT vs SPC: Naon bedana?

Nalika anjeun mikirkeun vinil, naha anjeun ngémutan lantai anu retak sareng ngagaleuh di kamar mandi biru kuno sareng dapur konéng? Seueur anu parantos robih di pasar lantai vinil ti saprak 50an sareng 60an: lantai vinil mekar janten ubin méwah anu langkung kandel sareng langkung awét anu tiasa tahan langkung seueur uap tapi ogé berpotensi sangsara dina kaayaan anu pasti. Kusabab munculna lantai vinil, parantos aya kamajuan radikal dina téknologi pangwangunan papan, sareng persépsi umum henteu acan teras-terasan disimpen sareng naon anu ayeuna aya di pasar.

Kotak vinil mewah (LVT) janten populér pisan di jaman ayeuna kusabab kamampuanna tahan langkung panas tibatan tara update sareng ngacungkeun cai topikal, ngajantenkeun aranjeunna pas pikeun dapur sareng kamar mandi. Dina sababaraha taun ka pengker, sababaraha pendatang énggal dina ritel / adegan doméstik parantos ngadamel gelombang dina hiasan sareng lantai: lantai plastik batu komposit (SPC), anu dugi ka ayeuna, mangrupikeun lantai vinil anu pamungkas nalika ngeunaan stabilitas dimensi, hatur nuhun kana papan inti anu dikuatkeun ku bubuk batu.

Kalayan seueur produk vinil anu béda dina rohangan lantai ritel ayeuna, tina lem handap, papan lay garing, klik panel gabungan, kadang-kadang sesah milih pilihan ngeunaan produk mana anu paling cocog pikeun proyék khusus anjeun. Pariksa tabel di handap pikeun perbandingan ubin LVT sareng lantai vinil anu kaku.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami