5.5mm SPC lantai vinil

Pedaran pondok:

Produk: Waterproof méwah Kotak Vinil Plastik PVC Plank kaku Vinyl Flooring

Lantai Batu Plastik Komposit (SPC), bagian anu paling unik nyaéta lapisan inti kaku anu seuseueurna didamel tina bubuk kapur. Éta langkung stabil tibatan ubin vinil tradisional. Komposit palastik batu ieu tahan ka ékspansi sareng kontraksi mangtaun-taun sareng Éta ngalaksanakeun kalayan saé dina sababaraha waktos Uap tiasa janten masalah. Éta 100% tahan cai anu moal ngorondang atanapi pulas.

Sami sareng lantai LVT, lantai vinil anu kaku ogé tiasa katingali sapertos kai atanapi batu anu lapisan percetakan sareng lapisan baju nganggo embossed ngajantenkeun Anjeun tiasa kéngingkeun lantai anu saéstuna stabil tapi éndah.

Lantai Vinil kaku tiasa dianggo saé pikeun ruang komérsial sareng padumukan. Lapisan maké coated UV ngajantenkeun tahan ka goresan sareng noda dina kaayaan sadidinten. Kalayan sistem klik unik sareng desain tepi, papan vinil SPC disambungkeun kalayan lancar sareng ketat tanpa lem.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon kaunggulan sareng karugian tina lantai SPC?

Anjeun tiasa terang jinis bahan lantai anu langkung umum sapertos lantai marmer, lantai ubin sareng lantai kai padet, tapi kuring henteu terang, naon jinis téknologi hideung anu lantai spc? Nyatana, jenis lantai ieu sanés mangrupikeun produk sa-off, ti saprak sababaraha taun ka pengker, Éta populér pisan di pasar luar negeri, sareng éta henteu kuat di nagara éta. Ieu utamina kusabab seueur jalma anu kirang nampi kana hal-hal anu énggal. Ayeuna kahirupan héjo sareng téma kaséhatan parantos populér, sapertos kaséhatan alami tina lantai spc. Bahan héjo parantos janten fokus pikeun seueur jalma.

detail (2)
NK191-4

NK191-4

NK191-8

NK191-8

NK191-9

NK191-9

NK340-1

NK340-1

NK641A-02

NK340-1

Janten naon kaunggulan anu aya dina lantai spc tina hal fungsina?

1. kaséhatan matérial

Lantai Vinil kaku nyaéta singgetan tina bahan komposit batu-plastik. Éta henteu sapertos kai komposit, éta langkung mirip batu komposit. Bahan baku nyaéta résin vinil poliéster, anu mangrupikeun bahan LVT anu sering diurus ku sadayana, sareng éta nguatkeun kinerja bahan LVT. Kapang ieu diperes kaluar, sareng lapisan internal interlayer ogé dihindari dina prosés, sahingga fungsina langkung seueur, sareng éta tiasa ngagaduhan séri ciri sapertos henteu-toksik, bébas formaldehida, polusi nol, sareng bahan anu tiasa diénggalan , bahkan ka hareupna. , Lantai SPC tetep kedah tiasa didaur sapertos palastik, sahingga anjeun tiasa ngirangan biaya padumukan.

2. hargana kalapa

detail (3)

Seueur jalma mikir yén bahan héjo sareng séhat, hargana mahal, éta henteu merta, sanaos bahan na tiasa pangkat diantara 0 polusi, sareng dina tahan cai, suhu handap sareng épék sanésna, saé pisan, tapi hargana lumayan adil , éta jauh langkung mirah tibatan lantai kai padet, tapi éta rada langkung mahal tibatan lantai komposit, tapi sipat non-polusi alami na tiasa nyiptakeun kurangna, sacara umum, naha éta harga atanapi hemat biaya, lantai SPC ngagaduhan ciri anu saé pisan.

3. épék anti lésot anu saé

Lantai spc cocog pikeun kaseueuran kamar, naha éta kamar mandi atanapi balkon. Éta dianggo salaku bahan lantai kamar mandi. Éta henteu ngan ukur 100% tahan cai, tapi ogé pangaruh anti slip. Upami teu kitu, naha kamar mandi anti-slip lanté? Naon anu diudag? Indéks anti-slip tina lanté Spc henteu langkung lemah tibatan ubin anu henteu dieunakeun, kusabab bahan nanofiber dina permukaan bakal nyababkeun sapatu saatos diotor ku cai. Naha éta selop atanapi sapatu biasa, bakal aya léngkahna. Rarasaan keur kagok. Fungsi anu khas pikeun sapatemon cai sareng cai nyababkeun gesekan naék naék saatos cai na baseuh. Ku alatan éta, pangaruh anti-slip pantes ditangtukeun. Upami aya sepuh atanapi murangkalih di bumi, éta tiasa disarankeun.

detail (4)

4. corétan tahan maké

Kahirupan jasa tina sapasang lantai sering kedah ditingali dina pangaruh-tahan resisting na. Seueur lantai ubin keramik parantos dianggo salami sapuluh atanapi dua puluh taun, sareng permukaan enamel bakalan nunjukkeun tanda sepuh, anu langsung ngarah ka Bagian jero kotak najis sareng henteu gampang dicabut, sedengkeun lantai kai rawan sagala rupa tanda gantung. Ku langkungna waktos, sigana ngagaduhan perasaan tatarucingan liang, anu mangaruhan pisan kana rasa visual. Bakal ngakibatkeun pangirangan anu signifikan dina kahirupan kai, ti jero ngawangun kapang anu tangtu sareng korosi. Spc flooring tahan maké sareng tahan corétan. Kusabab bahan éta nyalira mangrupikeun gabungan tina batu-plastik, karasa na luhur pisan. Sanaos kandelna papan kawilang ipis, éta henteu mangaruhan daya tahanana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami