8.0mm laminate flooring

Pedaran pondok:

Barang: Laminate flooring 12mm


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Jaminan  Langkung ti 5 taun
Saatos-diobral Service  Pelatihan Onsite
Tempat Asalna  Changzhou, Cina
Ngaran mérek  Henteu
Ngadukung OEM  Leres
Jumlah Modél  
Téknik  Laminasi Lantai
Jenis  Lantai Dirékayasa
Warna  Multi warna
Beungeut  Embossed Leutik
Kauntungannana  Ramah lingkungan
Fungsi  Buktina sora
Aplikasi  Jero rohangan
Pamasangan  Pasang Gampang
Ngepak  karton
Ukuran  1215x195x12mm
NK86-A

NK86-A

NK108-A

NK108-A

NK139

NK139

NK166

NK166

NK838-A

NK838-A

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 85000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: karton, palét

Palabuhan: Shanghai

detail

Kauntungan produk:

 Ngagaduhan

 Awét, tahan kokotor, anti abrasive & tahan luntur.

 Lantai tiasa dipasang dina permukaan anu paling aya, ngahémat waktos & artos.

 Pangropéa beberesih rendah sareng gampang dibersihkeun nganggo lawon beueus.

 laminasi produk alami anu ramah lingkungan sareng 100% biodegradable.

Laminate Flooring Kauntungan sareng Karugian

Laminate flooring gancang janten pilihan pikaresep kaseueuran pamilik bumi. Upami anjeun ngémutan masang lantai ieu di bumi anjeun, disarankeun anjeun terang sadayana ngeunaan éta. Sapertos pilihan lantai sanésna, lantai laminasi ogé ngagaduhan bagian tina kaunggulan sareng karugian. Nyaho ngeunaan ieu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan.

Kauntungan pangbadagna tina lantai laminate nyaéta kateguhan sareng daya tahan na. Teu paduli jumlah patalimarga sampéan, éta tiasa tahan sadayana anggo sareng teu aya corétan. Salaku tambahan, laminate flooring ogé tahan ka noda sareng pangaruh. Beda sareng kai sareng marmer, lantai lamina henteu luntur nalika kakeunaan sinar panonpoé; kukituna ngajaga tampilan aslina. Sumawona, lantai laminasi mangrupikeun panggampangna pikeun dipasang sareng tiasa sacara merenah dilakukeun ku 'peminat anu ngalakukeun-nyalira' dina waktos anu sakedap. Laminate flooring utamina sayogi dina bentuk 'snap together flooring planks' anu tiasa gampang dipasang tanpa kedah dibutuhkeun, stapling atanapi gluing ka lantai handapeun.

Salah sahiji asét pangbadagna tina lantai lamina nyaéta kamiripanana sareng kai asli. Tekstur sareng warna laminate flooring sapertos resolusi luhur sahingga sesah ngabedakeun naha éta kai asli atanapi lamina. Sumawona, henteu sapertos kai, lantai laminasi henteu ngontrak atanapi ngalegaan. Kauntungan penting sanésna laminate flooring nyaéta kagunaanna. Éta tiasa dipasang dina substrat naon waé, naha éta kai atanapi beton. Ieu ngajantenkeun pilihan anu langkung dipikaresep pikeun anu gaduh bumi, khususna anu milari pilihan lantai awét. Éta ogé pilihan lantai anu meujeuhna, dibandingkeun sareng anu sanésna sapertos marmer atanapi kayu keras; anu tiasa lumayan mahal.

Marengan kaunggulan ieu, aya karugian anu tangtu anu henteu ngajantenkeun lantai laminasi mangrupikeun pilihan lantai idéal. A cacad utama laminate flooring nyaéta kerentanan kana Uap. Laminat didamel tina 'High Density Fiberboard' (HDF) anu tiasa dirusak ku beueus. Dina paparan anu berkepanjangan kana cai nangtung HDF ngarecah sareng ngalegaan; hiji-hijina solusi pikeun masalah ieu nyaéta ngagantian. Sakali rusak, éta hésé ngalereskeun sareng ngaganti lantai dina kasus sapertos kitu sok pilihan mahal. Maka, upami imah anjeun rentan ka uap, anjeun kedah nyingkahan masang lantai lamina.

Karugian anu sanés tina laminate flooring nyaéta sanaos disarankeun pikeun "do-it-yourself peminat", éta tetep meryogikeun sababaraha kamampuan. Marengan gaduh sadaya alat sareng katerampilan anu diperyogikeun pikeun masangna, anjeun kedah sabar. Pamasangan kedah leres dilakukeun dimana tahap awal sareng akhir pamasangan paling penting ogé sesah. Upami pamasanganana henteu leres dilakukeun, tempatna katingali henteu rapih sareng teu pikaresepeun. Laminate flooring ogé condong janten rada licin anu sakapeung tiasa ngakibatkeun tatu serius.

Ku alatan éta, disarankan pikeun kéngingkeun inpormasi anu cekap dina lantai laminasi sateuacan lebet pikeun éta. Timbangan sadaya pro sareng kontra tina lantai laminasi bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu bijaksana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk