Tentang Kami

Profil Perusahaan

about1

Nanjing Karlter Hiasan Bahan Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan matéri anyar anu khusus kana ékspor lantai vinil, SPC lantai inti vinil kaku sareng lantai laminasi. Perusahaan perenahna di wétan Cina sareng merenah pisan pikeun ngahontal Pelabuhan Shanghai. Kami ngekspor sajumlah ageung lantai ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Australia, Afrika Kidul, sareng sajabana unggal taun. DIBT, sertifikasi Floorscore kami parantos lulus, urang janji kualitas heula, sareng tim inspeksi kualitas profesional kami ngajamin yén kami tiasa ngahontal kualitas pangsaéna.

Produk kami rupa-rupa ukuran sareng kandelna, sareng dina sababaraha warna pikeun nyumponan kabutuhan béda konsumén. Dina waktos anu sasarengan, urang ogé tiasa ngadamel émosina embossing sareng perawatan permukaan. Embossing dina beungeut cai ogé rupa-rupa. Kami ngadukung produksi OEM sareng paket numutkeun syarat pelanggan pikeun ngahontal kapuasan pelanggan.

Jasa saatos-jualan kami ogé aktip ngadangukeun pendapat konsumén. Kami bakal sacara aktif nyayogikeun solusi pikeun ngarobih karugian pelanggan kusabab tanggung jawab urang. Tangtosna, prinsip kami pikeun milarian kasampurnaan nyaéta ngaleutikan lumangsungna kaayaan sapertos kitu, sahingga ngahontal kerjasama anu ideal pikeun kadua pihak, kami pasangan anu dipercaya anjeun, hayu urang jalan-jalan ka masa depan lantai babarengan.

Naha Pilih Kami

Héjo

Bahan baku utama pikeun produksi lantai PVC nyaéta polivinil klorida. Polivinil klorida mangrupikeun sumberdaya anu ramah lingkungan sareng henteu beracun. Éta parantos dianggo dina kahirupan masarakat sadidinten, sapertos kantong kelas non-kadaharan, kantong sampah, veneer arsitéktur, jst. Diantarana, komponén utama lantai batu-plastik (lambar) nyaéta bubuk batu alami. Éta diuji ku jurusan anu berwibawa sareng henteu ngandung unsur radioaktif nanaon. Éta ogé bahan hiasan lantai anu ramah lingkungan. Sagala lantai PVC anu mumpuni kedah lulus sertifikasi sistem kualitas internasional IS09000 sareng sertifikasi lingkungan héjo internasional internasional ISO14001.

about (7)

Ultra-hampang sareng ultra-ipis

Lantai PVC ngan ukur kandelna 1.6mm-9mm, sareng beuratna per méter pasagi ngan ukur 2-7KG. Éta ngagaduhan kaunggulan anu tiada tara pikeun ngawangun beurat sareng hemat rohangan dina gedong, sareng ngagaduhan kaunggulan khusus dina ngaropea gedong lami.

Super maké tahan

Permukaan lantai PVC ngagaduhan lapisan berteknologi tinggi anu transparan pikeun ngolah transparan. Lapisan super-kasar anu diolah sacara khusus dina permukaan sapinuh jaminan résistansi maké anu hadé pikeun bahan lantai. Lapisan tahan maké dina permukaan lantai PVC bénten-bénten sareng kandelna. Dina kaayaan normal, éta tiasa dianggo salami 5-10 taun. Kandel sareng kualitas lapisan anggo langsung nangtoskeun waktos panggunaan lantai PVC. Hasil tés standar nunjukkeun yén lapisan ngagem kandel 0,55mm tiasa dianggo dina kaayaan normal langkung ti 5 taun, 0.7mm. Lapisan tahan maké anu kandel cekap langkung ti 10 taun, janten tahan-tahan pisan. Kusabab ketahanan ageman anu unggul, lantai PVC janten langkung populér di rumah sakit, sakola, gedong kantor, pusat perbelanjaan, supermarket, transportasi sareng tempat sanés anu patalimarga ageung.

about (3)

Elastisitas tinggi sareng tahan super

Lantai PVC lemes dina tékstur, janten ngagaduhan élastisitas anu saé. Mibanda pamulihan elastis anu saé dina pangaruh obyék beurat. Téktur lantai coiled langkung lemes sareng langkung elastis. Kanyamanan dina suku disebut "emas lemes dina taneuh", sedengkeun lantai PVC ngagaduhan résistansi dampak anu kuat sareng gaduh pamulihan elastis anu kuat pikeun karusakan dampak anu beurat tanpa karusakan. Lantai PVC anu saé tiasa ngaleutikan karuksakan taneuh kana awak manusa sareng tiasa ngébréhkeun pangaruhna dina sampéan. Data panilitian pang anyarna nunjukkeun yén stafna murag nalika lantai PVC anu hadé diaspal dina rohangan anu seueur jalmi. Sareng tingkat cilaka ampir 70% langkung handap tina lantai anu sanés.

Super anti slip

Lapisan haus permukaan lantai PVC ngagaduhan sipat anti-slip khusus, sareng dibandingkeun sareng bahan lantai biasa, lantai PVC raoseun langkung kokoh dina kasus cai caket, sareng kamungkinan henteu ngéser, nyaéta, langkung-langkung cai dibantingkeun. Ku alatan éta, di tempat umum anu sarat kaamanan umum tinggi, sapertos bandara, rumah sakit, taman kanak-kanak, sakola, sareng sajabana, éta mangrupikeun bahan hiasan lantai anu pikaresep, anu parantos populér pisan di Cina dina sababaraha taun ka pengker.

Tukang seuneu

Indéks tahan seuneu tina lanté PVC anu mumpuni tiasa ngahontal tingkat B1, sareng kelas B1 hartosna yén kinerja seuneu saé pisan, kadua ukur tina batu. Lantai PVC sorangan henteu kaduruk sareng tiasa nyegah durukan; éta henteu ngahasilkeun gas toksik sareng bahaya anu tepat waktuna (numutkeun jumlah anu disayogikeun ku departemen kaamanan: 95% jalma anu luka dina seuneu mangrupikeun haseup racun sareng gas anu dihasilkeun ku ngaduruk To).

about

Waterproof sareng beueus buktina

Kusabab komponén utama lantai PVC nyaéta résin vinil sareng teu aya hubunganana sareng cai, sacara alami henteu sieun ku cai. Salami henteu lami direndem, moal ruksak; sareng éta moal hampang kusabab kalembaban anu luhur.

Serepan sora sareng réduksi noise

Lantai PVC ngagaduhan bahan taneuh anu biasa anu henteu tiasa ngabandingkeun nyerep sora, sareng nyerep sora na tiasa ngahontal 20 desibel, janten anjeun kedah milih lantai PVC dina lingkungan anu sepi sapertos bangsal rumah sakit, perpustakaan sakola, ruang kuliah, bioskop, sareng sajabana Sora tina sambel taneuh mangaruhan pamikiran anjeun sareng lantai PVC tiasa nyayogikeun anjeun lingkungan hirup anu langkung raoseun sareng langkung manusiawi.

Sipat baktéri

Beungeut lanté PVC parantos diubaran ku perlakuan antibakteri khusus. Permukaan lantai PVC ogé parantos ditambihan khusus sareng agén antibakteri. Éta ngagaduhan kamampuan pembunuhan anu kuat sareng ngahambat kamampuan baktéri pikeun baranahan pikeun kaseueuran baktéri.

Motong sareng splicing saderhana sareng gampang

Kalayan péso utiliti anu saé, anjeun tiasa motong éta sakahayangna, sareng anjeun tiasa nganggo kombinasi bahan tina warna anu béda pikeun muterkeun pinuh kapinteran desainer sareng ngahontal pangaruh hiasan anu paling idéal; cukup pikeun nyieun taneuh anjeun janten karya seni sareng ngajantenkeun hirup anjeun Spasi parantos janten istana seni, pinuh ku seni.

why

Jahitan alit sareng las seamless

Lantai lambar PVC warna khusus parantos dipasang sareng dipasang, kelimna alit pisan, sareng kelimna ampir teu katingali ti kajauhan; lantai coil PVC tiasa lengkep seamless sareng téknologi las seamless, anu mustahil pikeun lantai biasa. Ku alatan éta, pangaruh sakabéh jeung pangaruh visual tina taneuh bisa dioptimalkeun dugi ka jangkungna; di lingkungan anu pangaruh taneuhna rata-rata luhur, sapertos kantor, sareng lingkungan anu ngabutuhkeun sterilisasi tinggi sareng desinfeksi, sapertos ruang operasi rumah sakit, lantai PVC idéal.

Instalasi gancang sareng konstruksi

Pamasangan sareng pangwangunan lantai PVC gancang pisan, henteu dianggo mortir semén, sareng kaayaan taneuhna saé. Éta kabeungkeut ku napel panyalindungan lingkungan khusus sareng tiasa dianggo saatos 24 jam.

about (4)

Rupa-rupa warna

Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, sapertos karpét, batu, lantai kai, sareng sajabana, sareng bahkan tiasa disaluyukeun. Garisna réalistis sareng éndah, kalayan bahan warna sareng corétan hiasan, anu tiasa digabungkeun sareng pangaruh hiasan anu éndah.

Résistansi korosi asam sareng alkali

Diuji ku organisasi anu berwibawa, lantai PVC gaduh résistansi korosi asam sareng alkali anu kuat, tahan tahan uji lingkungan anu keras, sareng cocog pisan pikeun dianggo di rumah sakit, laboratorium, lembaga riset sareng tempat sanés.

Konduktivitas termal

Lantai PVC ngagaduhan konduktivitas termal anu saé, disipasi panas seragam, sareng koefisien ékspansi termal alit, anu relatif stabil. Di Éropa, Amérika, Jepang sareng Koréa Kidul, lantai PVC mangrupikeun pilihan kahiji pikeun pemanasan lantai sareng lantai insulasi panas, anu cocog pisan pikeun paving bumi, khususna di daérah tiis di beulah kalér Cina.

Pangropéa gampang

Pangropéa tina lantai PVC cocog pisan, sareng lantai najis sareng diusap ku pel. Upami anjeun hoyong ngajaga lantai tetep, anjeun ngan ukur kedah ngajaga perawatan waxing rutin, anu jauh langkung handap tibatan lantai anu sanés.

Lingkungan ramah tiasa diperbaharui

Ayeuna mangrupikeun jaman ngudag pangwangunan anu berkelanjutan. Bahan-bahan énggal sareng énergi énggal muncul hiji-hiji. Lantai PVC mangrupikeun hiji-hijina bahan hiasan lantai anu tiasa didaur. Ieu ngagaduhan penting pisan pikeun mayungan sumber daya alam urang sareng lingkungan ékologis.

about (6)