klik konci lanté vinil

Pedaran pondok:

Barang: 4mm / 4.2mm / 5.0mmVinyl Flooring click system Vinyl plank lanté LVT

Ukuran: 7 "x 48" / 9 "x 48"


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Jaminan pikeun padumukan langkung ti 10 taun, pikeun komérsial langkung ti 6 taun
Gaya Desain sisikian kai
Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran mérek Henteu
Bahan PVC
Pamakéan Jero rohangan
Perawatan permukaan jero embossing, leungeun dibantingkeun
Tipe Produk Lantai vinil
Ngaran Produk Lantai Vinil Luxry
Fitur Tahan Cai Tahan Anti-slip
Kandel 4.0mm / 4.5mm / 5.0mmmm
Ngagem Lapisan 0.3mm / 0,5mm
Pamasangan Pencét
OEM Narima Oem
Kata Kunci Produk Vinil Spc Plank
Ukuran Ukuran Adat
Bahan atah Parawan PVC Vinil
NK7099

NK7099

NK7112

NK7112

NK7120

NK7120

NK7121

NK7121

NK7133

NK7133

NK7141

NK7141

NK7142

NK7142

NK7143

NK7143

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 300000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan

Detil produk

detail

Papan lantai vinil mangrupikeun bahan hiasan taneuh héjo anu anyar pikeun perlindungan lingkungan, éta diwangun ku struktur multi-lapisan anu ditumpukkeun, umumna kalebet lapisan polimér nganggo-nolak (kalebet perlakuan UV), nyetak lapisan pilem, lapisan serat kaca, sareng sajabana Ayeuna, aya tilu rupa patukang tonggong sareng Nyokong garing, sistem lay teras pencét.

Naon Click LVT?

Nalika éta ngagaduhan jinis konstruksi layered sami sareng Lem handap, klik lantai LVT henteu ngagaduhan sababaraha bédana. Kusabab peryogi ngahijikeun sistem klik, anjeun bakal mendakan jinis lantai ieu umumna langkung kandel tibatan lem handap. Nanging, ieu henteu kedah ngajantenkeun aranjeunna langkung awét. Lapisan anggo anu kalebet biasana sami pikeun duanana klik sareng Lem turun LVT.

Prosés pamasangan gampang dilakukeun berkat sistem klik anu kalebet. Merek anu bénten-bénten ngagaduhan sistem klik séwang-séwangan sareng aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngan ukur klik ubinna dina tempatna. Ieu ngandung harti anjeun biasana tiasa nyocogkeun kana lantai nyalira tibatan mayar para profesional pikeun ngalakukeunana pikeun anjeun. Daripada pas di luhur subfloor, biasa nganggo underlay ku klik LVT. Ieu naekeun kanyamanan di lantai, ogé ngirangan seueur padamelan anu anjeun kedah lakukeun dina subfloor.

Kauntungan utama tina klik LVT kalebet

• Gancang sareng gampang dipasang
• Desain kandel ngajantenkeun aranjeunna karaos sapertos lantai kai
• Langkung raoseun handapeun sampéan

Prosés pamasangan anu gancang sareng gampang mangrupikeun salah sahiji kauntungan konci tina gaya lantai ieu. Éta hartosna anjeun tiasa ngalakukeun éta nyalira, ngahémat artos nalika dipasang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami