Lantai vinyl EIR SPC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Embossed dina ngadaptar (EIR) Lantai kalayan Téknologi Realfeel

1. Anti slip, Anti-jamur, kelas tinggi anti abrasi sareng anti baktéri

2. Serepan sora sareng réduksi noise

3. Élastisitas tinggi, kaamanan-luhur

4. Gampang dipasang

5. Biaya pangropéa anu murah, henteu kedah-lilin

6. Hirup Langkung Panjang

Nami Lantai vinil (EIR Lantai SPC)
Warna warna biasa atanapi salaku sampel anjeun
Kandel papan 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6mm atanapi disesuaikan
Ngagem kandel lapisan 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm sakumaha biasa
Desain permukaan Veneer (Hard / Softwood) sisikian, marmer, batu, karpét.
Tekstur permukaan EIR
Bérés UV (Matt, Semi-Matt, Glossy)
Pamasangan Sistem pencét, (Unline / Valinge)
Waktos prosés 1 Bulan  
Diménsi Inci mm
(Atanapi Disesuaikan) 7 "* 48" 180 * 1220
  8 "* 36" 203 * 1220
  8 "* 60" 203 * 1540
NK509-1

NK509-1

NK509-4

NK509-4

NK7020-2

NK7020-2

NK7020-4

NK7020-4

NK7020-5D

NK7020-5D

Naon lantai EIR (Embossed in Register)?

Aya seueur pisan pilihan lantai anu sayogi dinten ayeuna nyaéta janten sesah milih lantai sampurna pikeun bumi bumi atanapi bisnis anjeun. Kamajuan téknologi dimungkinkeun pikeun ngagaduhan lantai kalayan tampilan anu saé sareng raos tina kai alami - tapi langkung saé. Lantai EIR Vinyl ningkatkeun gaya anjeun, tapi gampang dirawat, awét sareng aman pikeun kulawarga sareng piaraan anjeun.

Nyaho sakedik langkung seueur ngeunaan sababaraha jinis lantai, kumaha cara ngadamelna sareng kaunggulan sareng kalemahan masing-masing jinis kedah ngabantosan nalika nyandak kaputusan. Barina ogé, upami anjeun mutuskeun ngarobih warna kamar, ngecét cukup gampang. 

Sadaya Lantai Vinil kaku henteu Sarua!

Lantai vinil méwah mangrupikeun istilah umum anu tiasa dianggo pikeun sadayana ti mimiti lantai vinil anu murah, henteu hadé pikeun nyatana, EIR téhnologis maju tingkat luhur vinil.

Embossing tiasa ditambihan nalika prosés pemanasan. Pelat logam anu ngandung pola diteken kana lapisan permukaan, nyiptakeun tunggangan anu sami sareng jungkiring batu atanapi kai. Tekstur ditambihan kana lapisan poto datar anu tiasa atanapi henteu cocog sareng sisikian poto kai atanapi batu asli.

Embossed In Register (EIR): Lantai EIR Realfeel mangrupikeun lantai kualitas luhur - inten harepan lantai vinil mewah. Téktur sampurna ngajajar sareng anu cocog sareng kai anu kagambar dina lapisan gambar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami