lem handap lantai vinil

Pedaran pondok:

Barang: Vinil Plank garing deui sérilem handap anti anti slip PVC plank lanté


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

1. Bahan baku 100% ramah lingkungan.

2. Anti slip, Anti-jamur, kelas tinggi anti abrasi sareng anti baktéri.

3. Haneut sareng Nyaman.

4. Gampang dibersihkeun.

5,100% Waterproof sareng Damp-proof.

6. Seuneu Retardant.

7. Serepan Sora sareng Réduksi Noise.

8. Tinggi-Elastisitas, Kasalametan Tinggi.

9. Gampang dipasang.

10. Biaya pangropéa anu handap, henteu kedah-lilin.

11. Rupa-rupa warna ditawarkeun pikeun cocog sareng situasi anu béda.

12. umur panjang

Nami Lantai vinil (LVT Lantai Balik garing)
Warna warna biasa atanapi salaku sampel anjeun
Kandel papan 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 5.0mm atanapi disesuaikan
Ngagem kandel lapisan 0.07mm, 0.1mm, 0.2mm, 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm sakumaha biasa
Desain permukaan Veneer (Hard / Softwood) sisikian, marmer, batu, karpét.
Tekstur permukaan Jero embossed, Lampu embossed, Kristal, handscraped.
Bérés UV (Matt, Semi-Matt, Glossy)
Pamasangan Lem handap
Waktos prosés 1 Bulan  
Diménsi Inci mm
(Atanapi Disesuaikan) 6 "* 36" 152 * 914.4
  6 "* 48" 152 * 1219
  7 "* 48" 178 * 1219
  8 "* 48" 203 * 1219
  9 "* 48" 228 * 1219
NK7158

NK7158

NK7159

NK7159

NK7161

NK7161

NK7161-2

NK7161-2

NK7161-3

NK7161-3

NK7162

NK7162

Naon Lem handap LVT?

Lem turun Kotak Vinil méwah condong ngagaduhan desain ipis. Éta kedah ditempelkeun nalika dipasang supados nyayogikeun lantai anu langkung mantep, awét. Anjeun kedah mastikeun subfloor anu anjeun pasang kana, rata sareng rata. Upami aya kakirangan dina subfloor, éta bakal ditingalikeun dina lantai LVT énggal anjeun. Nya kitu, anjeun kedah mastikeun subfloor henteu rawan kalembaban sateuacan anjeun lem ubin ka handap.

Kusabab unggal kotak kedah dilekatkeun, tiasa langkung lami pikeun masang jinis vinil méwah ieu. Éta ogé tiasa langkung sesah pikeun ngalakukeunana nyalira, kalayan seueur anu gaduh bumi milih nyewa ahli propésional pikeun aranjeunna.

Kauntungan konci Lem handap LVT kalebet

• Langkung mirah tibatan klik silih sambung LVT
• Ngaronjat stabilitas
• Kurang kamungkinan kapangaruhan ku parobahan kalembaban sareng suhu
• Langkung awét di daérah lalu lintas anu beurat

Sanaos lantai LVT henteu biasana kapangaruhan ku parobihan kalembaban sareng suhu sapertos lantai kai, éta masih tiasa nimbulkeun sababaraha masalah pikeun lantai. Janten, upami anjeun ngarencanakeun masang di daérah beueus-tinggi, Lem handap umumna mangrupikeun pilihan anu langkung saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami