Pamasangan

Parentah Pamasangan Klik Vinil Méwah

INSTALLATION INSTRUCTION_01

Sateuacan Anjeun Dimimitian

Punten baca sadayana petunjuk kalayan taliti sateuacan anjeun ngamimitian. Instalasi anu salah bakal ngabatalkeun garansi.

Pariksa panel pikeun cacad sapertos warna, béntenna atanapi chip sateuacan dipasang. Pariksa naha saluran na bersih sareng gratis tina puing. Panon rusak henteu kedah dianggo.

Ukuran kamar / ukuran maksimum nyaéta 40x40 kaki (12x12 méter).

Nalika nganggo panél tina langkung ti hiji rangkep, parios pastikeun warna sareng pola cocog sateuacan anjeun ngamimitian. Nalika dipasang, campur sareng match panels tina unggal kotak sapanjang lantai.

Cabut cetakan baseboard upami tiasa. Upami aranjeunna sesah dipiceun, aranjeunna tiasa ditingalkeun dina tempatna. Cetakan babak kuartal disarankeun pikeun nutupan rohangan antara lantai sareng baseboard.

Parabot & Parabot

Péso Utiliti

Potlot

Palu

Pangawasa

Ragaji raga

Persiapan Lantai

Pikeun ngagaduhan pamasangan anu suksés, sadaya permukaan lantai kedah bersih, garing, padet, rata sareng rata. Cabut staples karpét sareng lem sateuacan dipasang.

Pikeun mariksa rata, palu paku kana tengah lantai. Dasi tali kana kuku teras dorong simpul kana lantai. Tarik senar ketat kana juru paling jauh tina kamar sareng periksa lantai dina tingkat panon pikeun aya sela-sela sela sareng lantai. Mindahkeun senar di sakuriling ruangan sareng nyatet sela mana anu langkung ageung tibatan 3/16 ". Sagala henteu rata lantai henteu langkung ti 3/16 "per 10 kaki kedah didasarkeun atanapi dieusian ku pangisi anu pas.

Entong dipasang dina permukaan anu ngagaduhan masalah Uap. Beton Anyar kedah ngubaran sahenteuna 60 dinten sateuacan dipasang.

Kanggo hasil anu pangsaéna, suhu na kedah 50 ° - 95 ° F.

Pamasangan Dasar

Lebar jajaran kahiji papan kedah sakitar lébarna sami sareng jajar terakhir. Ukur di peuntas rohangan sareng bagi ku lebar plank kanggo ningali sabaraha papan lébar lengkep anu bakal dianggo sareng naon ukuran lébarna anu diperyogikeun pikeun baris terakhir. Upami dipikahoyong, potong papan jajaran kahiji kana lébarna langkung pondok pikeun ngajantenkeun langkung simetris kana jajaran pamungkas.

Pikeun mastikeun yén permukaan hiasan tina PVC aya dina motong bérés nalika dipasang, angkat létah dina sisi panjang panel pikeun sisi anu némpél dina témbok. Anggo péso utiliti pikeun nyetak ngaliwatan létah sababaraha kali dugi ka gampang némbak. (Gambar 1

Mimitian dina juru ku cara nempatkeun panel anu munggaran kalayan sisi na anu dipangkas nyanghareup kana témbok. (Gambar 2)

Masang panel kadua anjeun di sapanjang témbok, handap sareng konci létah tungtung panel kadua kana alur tungtung panel kahiji. Baris tepi kalayan ati-ati. Panelna kedah rata ka lantai. (Gambar 3)

Terus sambungkeun baris kahiji dugi ka ngahontal panel panungtung. Puterkeun panel panungtung 180 ° kalayan sisi pola ka luhur. Tempatna di gigir baris sareng pasang di tempat anu panungtung panel lengkep tungtung. Anggo péso utiliti anu seukeut pikeun nyetak plank, jeprét sapanjang garis skor pikeun motong bersih. Pasangkeun sakumaha anu dijelaskeun di luhur. (Gambar 4)

Dimimitian baris salajengna ku sésa potongan tina jajaran samemehna nepi ka ngahalangan pola. Sapotong kedah sahenteuna 16 ". (Gambar 5)

Pikeun ngamimitian jajaran kadua, Dengdekkeun panel sakitar 35 ° teras dorong sisi dina sisi panjang panel kana alur sisi panel anu pangpayunna. Nalika diturunkeun, plank bakal pencét kana tempatna. (Gambar 6)

Turutan pitunjuk anu sami ieu sareng panel salajengna, lampirkeun sisi panjang heula ku cara miringkeun 35 ° sareng ngadorong panel énggal sacaket mungkin ka jajaran anu sateuacanna. Pastikeun sisina dijejeran. Turunkeun panel kana lantai, ngonci létah tungtung kana alur tungtung panel anu munggaran. Teruskeun nempatkeun panel sésana ku cara ieu. (Gambar 7)

Pikeun nyocogkeun sareng jajar terakhir, tempatkeun jajaran pinuh tina papan langsung di luhur jajaran tukang tina papan anu dipasang ngajaga létah dina arah anu sami sareng papan anu dipasang. Tempatkeun panel anu séjén tibalik kana témbok pikeun dijantenkeun pituduh. Lacak garis handapeun papan. Potong panel teras lebetkeun kana posisi. (Gambar 8)

Pikeun motong sakitar pigura panto sareng liang pemanasan, mimiti motong panel dugi ka panjangna anu leres. Teras tempatkeun panel cut di gigir posisi anu saleresna sareng anggo penguasa pikeun ngukur daérah anu badé dipotong. Cirian panel sareng potong poin anu dicirian.

Motong pigura panto ku ngahurungkeun panel tibalik ka handap sareng nganggo handsaw pikeun motong jangkungna anu diperyogikeun sahingga panel gampang digésér dina handapeun pigura.