lantai vinil leupas leupas

Pedaran pondok:

Barang: Kualitas Tinggi 5mm Kandel Longgar Lay Vinyl Plank Flooring


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Jaminan  Langkung ti 6 taun
Saatos-diobral Service  Dukungan teknis online
Tempat Asalna  Cina
Ngaran mérek  Henteu
Kauntungannana  Tahan cai
Perawatan permukaan  Palapis UV
Tipe Produk  Loose lay Vinyl Plank
Beungeut  embossing jero / leungeun scrapped
Pamasangan  Loose lay
Ngagem Lapisan  0,3 / 0,5 mm
Ukuran  9 "x48"
Sértipikat  CE / SGS
Ngepak  Karton + palét
NK7143-1

NK7143-1

NK7151

NK7151

NK7151-1

NK7151-1

NK7151-4

NK7151-4

NK7151-5

NK7151-5

NK7153

NK7153

NK7155

NK7155

NK7156

NK7156

Dimana Loose Lay tiasa dianggo?

Dapur, kamar mandi, kamar, gim, aula, kamar tidur, diajar sareng ruang bawah tanah

Gancang sareng gampang dipasang

Loose Lay gampang dipasang dina subfloor gratis, lemes, garing sareng debu. Lantai vinil leupas anu leupas parantos dikembangkeun pikeun ngirangan waktos pamasangan sareng ngamungkinkeun aksés ka utiliti bawah bumi. Dina kaayaan anu pas ubin ieu tiasa ditempatkeun dina subfloor tanpa perekat. Ieu ngabantosan aranjeunna janten pilihan pamasangan anu gampang pikeun saha waé sareng sadayana.

Langkung Ngeunaan Loose Lay

Tangkal Vinil Loose Lay mangrupikeun segi opat vinil kandel ku bantalan karét anu ngagolér dina permukaan anu rata.

Anu ngajantenkeun Loose Lay Vinyl Planks janten bénten sareng produk sanésna nyaéta henteu meryogikeun mekanisme pengikat, perekat, atanapi basa sareng alur pikeun nahan papan dina tempatna. Papan sagi opat vinil kandel ngagolér dina posisi di lantai sareng tetep aya saatos dipasang.

Jinis lantai Vinil ieu tiasa ditempatkeun dina lantai anu aya anu saderhana pisan sareng gancang.

Prosés Pamasangan pikeun Loose Lay Vinyl Plank

Tukangeun Loose Lay Vinyl Planks nganggo gesekan pikeun kéngingkeun tangkepan bumi di handapeunana. Subfloor kedah disiapkeun sareng kedah garing, lemes, rata, bersih, sareng bebas debu. Pamasangan ngan ukur kedah netepkeun Loose Lay Vinyl Flooring kana posisi sareng pastikeun aya pas anu caket antara unggal papan sareng témbok.  

Motong papan pikeun mastikeun potongan-potongan panungtung pas kedah dilakukeun. Nanging, henteu diperyogikeun latihan khusus pikeun ngalakukeun éta.

Mangpaat Tangkal Vinil Lay Loose

Loose Lay Vinyl Flooring janten pilihan populér kusabab jumlah manpaat anu ditawarkeunana.

Pamasangan Sederhana

Sakumaha didadarkeun, jenis lantai ieu gampang pisan dipasang. Henteu diperyogikeun lem, staples, atanapi sistem click-lock. Pamasangan saukur nyetél papan kana posisi. Kusabab betah dipasangna, henteu peryogi seueur waktos kanggo ngarengsekeun padamelan sareng biasa mayar kirang salaku hasilna.

Gampang Dipindahkeun

Sorotan séjén tina solusi lantai ieu nyaéta yén éta tiasa dibabawa. Éta tiasa dihapus sareng dipasang deui di lokasi sanés kalayan gampang. Kaseueuran solusi lantai sanésna henteu nawiskeun kauntungan ieu.

Ngagaduhan pilihan ieu hartosna anjeun tiasa ngalihkeun papan ieu ka kamar anu sanés atanapi nyandak lantai ieu sareng anjeun upami anjeun ngalihkeun bumi, nyiptakeun sababaraha kamungkinan desain interior sareng berpotensi ngahémat artos dina jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami