Warta

  • The characteristic of real wood floor

    Karakteristik lantai kai asli

    Lantai kai asli nyaéta pamrosésan saatos motong langsung sareng kai alami sareng janten, nahan pola hiasan ku kai padet alami anu sampurna sareng tékstur lengkep, sabab henteu nganggo agén perekat pikeun ngabandingkeun perlindungan lingkungan umumna kitu. Lantai kai asli peryogi peletakan keel w ...
    Maca deui
  • Shifting trends

    Tren mindahkeun

    Atribut SPC anu saé didokumentasikeun — utamina kualitas tahan cai na - mangrupikeun poin jual konci pikeun RSA. Ditémbongkeun ku Axiscor's Pro12. Segmen LVT, ketahanan beurat pertumbuhan tahan banting, ningali sababaraha pergeseran utama kajadian di 2019. Tina turunna ...
    Maca deui
  • Lantai ngaliput berita

    Dina katégori LVT, SPC sareng WPC tetep ngajalankeun penjualan. Gambar nyaéta Distinction Plus tina kumpulan Shaw Floors 'Floorté. Kategori lantai tahan banting anu tahan cai neraskeun naékna meteorik dina 2019, sareng teu aya deui anu langkung ...
    Maca deui