Tren mindahkeun

news (1)

Atribut SPC anu saé didokumentasikeun — utamina kualitas tahan cai na - mangrupikeun poin jual konci pikeun RSA. Ditémbongkeun ku Axiscor's Pro12.

Segmen LVT, hitter beurat pertumbuhan tahan banting, ningali sababaraha pergeseran utama kajadian di 2019. Tina turunna klik fléksibel dugi ka lonjakan inti kaku sareng SPC sareng kanibalisasi na tina subsegmen WPC, LVT didorong ku sababaraha faktor énggal. 

"SPC mangrupikeun katégori anu ngembang panggancangna kusabab éstétika anu hébat, sipat tahan cai, résistansi dampak, stabilitas dimensi sareng nilai umumna," saur Ana Torrence, manajer kategori permukaan keras, Engineered Floors. "Atribut-atribut ieu, ditambah ku gampang dipasangna, parantos ngagancangkeun kamekaran kategori ieu dina waktos dimana pamasang anu mumpuni kirang pas."

Pengamat industri satuju, SPC utamina nyandak pangsa tina bagéan sanés kusabab atribut performasina. "Anu gedé tilu nyaéta stabilitas diménsi, telegraphing sareng suhu," saur Jeff Francis, diréktur kategori tahan banting, divisi perumahan, Shaw Industries. "Sareng éta teras-terasan dilakukeun. Urang henteu nganggap SPC parantos dilakukeun - kami masih dina siklus kamekaran sateuacan urang pencét siklus kahirupan sareng mimiti muncak. Kuring henteu ningali yén parobihan dugi ka inovasi utama anu sanés."

FCNews panilitian nunjukkeun yén dina sataun subsegmen dua kali dina hal jilid sareng langkung ti dua kali dina hal dolar. Numutkeun kana panilitian, subsegment nyumbang 37,1% pasar LVT dina hal dolar padumukan atanapi $ 1,126 milyar, dibanding $ 490 juta di 2018. Dina hal volume padumukan, SPC nyatakeun 33,4% pasar LVT atanapi 667,5 juta méter pasagi, dibandingkeun sareng 335,5 juta méter pasagi di 2018.

Ngajalankeun SPC dina tara WPC na jelas dina jumlahna. FCNews panilitian nunjukkeun WPC turun 17,4% tina segi dolar janten $ 929 juta di 2019, dibandingkeun sareng $ 1,125 milyar dina 2018. Dina jilidna, WPC turun 16% janten 429 juta méter pasagi di 2019, dibandingkeun sareng 511 juta méter pasagi di 2018.

"Saeutik henteu investasi [tahan banting] nyaéta dina ningkatkeun kapasitas WPC paningkatan," saur Ed Sanchez, manajemén produk wakil presiden, Mohawk Industries. "Sacara global, saur anjeun anjeun bakal ningali jalma-jalma ningali parobihan manufakturna ti WPC ka SPC. Saeutik pisan intro SKU anyar anu dilakukeun di luar angkasa parantos di WPC. Éta mangrupikeun tren anu bakal teraskeun dugi ka urang ningali inovasi salajengna."

Nalika ngabandingkeun WPC vs SPC, Kurt Denman, kapala perwira pamasaran, Congoleum, nyarios, "Anjeun dagang ampir teu aya atribut kinerja ti WPC ka SPC, tapi anjeun kéngingkeun dina titik harga anu langkung saé. Janten, kami pikir éta tetep bakal teraskeun. janten kategori anu ngembang, sareng éta bakal mindahkeun sadaya WPC ka SPC. "

Mohawk's Sanchez ngajelaskeun yén karakteristik kinerja WPC vs SPC janten pandangan seueur palanggan anu ngamimitian siklus pindah lima ka genep taun di 2019. "Aranjeunna ningali yén WPC, sanaos éta saé, henteu ngagaduhan daya tahan anu sami sareng SPC énggal, "paparna. "Janten, anjeun ningali seueur data datang deui ti konsumén anu— saatos mindahkeun fridges sareng sofa beurat - ningali gagang. Éta nyiptakeun kasadaran anu ningkat, sareng SPC masihan anjeun sadayana manpaat [WPC] ditambah ngajawab sababaraha masalah ieu. "


Waktos Posting: Dec-28-2020