Karakteristik lantai kai asli

Lantai kai asli nyaéta pamrosésan saatos motong langsung sareng kai alami sareng janten, nahan pola hiasan ku kai padet alami anu sampurna sareng tékstur lengkep, sabab henteu nganggo agén perekat pikeun ngabandingkeun perlindungan lingkungan umumna kitu. Lantai kai asli kedah peletakan nalika masang biasana, tambahkeun tactility tina kai asli éta nyalira langkung saé ogé, janten perasaan kral lantai kai asli raoseun pisan.

Lantai kai asli langkung lemes nalika dianggo, upami éta kai goréng, lingkungan anu garing teuing atanapi beueus tiasa ngajantenkeun deformasi na caket. Gelar resisting makéna langkung handap ogé, henteu tiasa nyeret mébel na, kedah langkung saé ogé henteu nganggo sapatu di luar ruangan pikeun naék dina lantai kai anu nyata pikeun nyieun baju, ngadamel agemanna panginten kitu. Pikeun ngajaga permukaan lacquer tina permukaan lantai kai nyata cemerlang, kedah langkung saé 3 bulan atanapi langkung lilin hit.

Kauntungannana lanté kai nyata

Insulasi sora sareng insulasi panas

Bahan lanté kai solid heuras, struktur serat kai ati, konduktivitas termal rendah, ngahalangan pangaruh sora sareng panas, langkung saé tibatan semén, ubin keramik sareng waja. Kusabab lantai kai ieu nyerep sora, insulasi sora, ngirangan tekanan sora, nyingkat fungsi waktos résidu sora, ngirangan pangaruh polusi tina gangguan masarakat.

Saluyukeun asor

Karakteristik kai tina dasar kai nyata nyaéta, iklim garing, beueus tina interior kayu tina kayu; Dina iklim anu lembab, kai nyerep Uap tina hawa. Lantai kai pas nyerep sareng ngaleupaskeun Uap, sabab lantai kai ieu tiasa nyaluyukeun suhu di jero rohangan, kalembaban sacara otomatis, ngirangan kajadian panyakit rematik, sareng kusabab koefisien konduksi panas na alit, ngagaduhan pangaruh sareng usum haneut sareng usum panas anu tiis (pangaruh pelestarian panas nyaéta saé pisan). Henteu janten masalah sepanjang taun iraha waé, upami jalma éta linggih di luhur lantai kai, tiasa ngaraos raoseun pisan, moal ngagaduhan rasa tiis, tiis, khususna kulawarga anu ngagaduhan murangkalih di bumi. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén hirup jangka panjang di imah kai tiasa manjangkeun umur rata-rata 10 taun.

Haneut dina usum tiis sareng tiis dina usum panas

Dina usum salju, suhu permukaan lanté kai padet 8 ℃ ~ 10 ℃ langkung luhur tibatan ubin keramik, sareng jalma-jalma leumpang dina lantai kai tanpa raos anu tiis; Usum panas, suhu kamar tina lantai kai asli kedah langkung handap tina suhu kamar tina ubin keramik 2 ℃ ~ 3 ℃.

Héjo henteu bahaya

Lantai kai asli dicandak tina leuweung primitif sareng bahan, anggo palapis cet tahan tahan anu henteu ngagaduhan jinis kelamin, pepelakan tina bahan pikeun cet nyanghareupan sadayana héjo sareng henteu bahaya, henteu nyarupaan ubin keramik anu gaduh radiasi, ogé henteu mirip aggrandizement lantai janten formaldehida, éta héjo alami sareng bahan ngawangun taneuh anu henteu bahaya.


Waktos Posting: Dec-29-2020