• loose lay vinyl flooring

    lantai vinil leupas leupas

    Barang: Kualitas Tinggi 5mm Kandel Longgar Lay Vinyl Plank Flooring

  • glue down vinyl flooring

    lem handap lantai vinil

    Barang: Vinil Plank garing deui sérilem handap anti anti slip PVC plank lanté

  • EIR SPC vinyl flooring

    Lantai vinyl EIR SPC

    1. Anti slip, Anti-jamur, Kelas tinggi anti abrasi sareng anti baktéri 2. nyerep sora sareng réduksi sora 3. Élastisitas tinggi, kaamanan tinggi 4. Gampang dipasang 5. Biaya perawatan murah, teu aya lilin. 6. Langkung Panjang Waktos Waktos nami Vinyl flooring (EIR SPC flooring) Warna warna biasa atanapi salaku sampel anjeun Papan ketebalan 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6mm atanapi khusus ngagem lapisan Wear 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm salaku Permukaan biasa Desain Veneer (Hard / Softwood) sisikian, marmer, batu, karpét. Sur ...
  • click lock vinyl flooring

    klik konci lanté vinil

    Barang: 4mm / 4.2mm / 5.0mmVinyl Flooring click system Vinyl plank lanté LVT

    Ukuran: 7 "x 48" / 9 "x 48"

  • 12.0mm laminate flooring

    12.0mm laminate flooring

    Barang: 12mm Laminated Waterproof Flooring

  • 8.0mm laminate flooring

    8.0mm laminate flooring

    Barang: Laminate flooring 12mm

  • 5.5mm SPC vinyl flooring

    5.5mm SPC lantai vinil

    Produk: Waterproof méwah Kotak Vinil Plastik PVC Plank kaku Vinyl Flooring

    Lantai Batu Plastik Komposit (SPC), bagian anu paling unik nyaéta lapisan inti kaku anu seuseueurna didamel tina bubuk kapur. Éta langkung stabil tibatan ubin vinil tradisional. Komposit palastik batu ieu tahan ka ékspansi sareng kontraksi mangtaun-taun sareng Éta ngalaksanakeun kalayan saé dina sababaraha waktos Uap tiasa janten masalah. Éta 100% tahan cai anu moal ngorondang atanapi pulas.

    Sami sareng lantai LVT, lantai vinil anu kaku ogé tiasa katingali sapertos kai atanapi batu anu lapisan percetakan sareng lapisan baju nganggo embossed ngajantenkeun Anjeun tiasa kéngingkeun lantai anu saéstuna stabil tapi éndah.

    Lantai Vinil kaku tiasa dianggo saé pikeun ruang komérsial sareng padumukan. Lapisan maké coated UV ngajantenkeun tahan ka goresan sareng noda dina kaayaan sadidinten. Kalayan sistem klik unik sareng desain tepi, papan vinil SPC disambungkeun kalayan lancar sareng ketat tanpa lem.

  • 5.0mm SPC vinyl flooring

    5.0mm SPC lantai vinil

    Barang: 5.0mm spc flooring tile waterproof tahan seuneu fireproof lock

  • 4.0mm5.0mm click vinyl

    4.0mm5.0mm klik vinil

    Katerangan: Luxury PVC Vinyl Flooring Click System

    Kandel: 4.0mm ~ 5.0mm

    Pakéan Lapisan: 0.3mm ~ 0.50mm

    Ukuran6 "X 36" / 6 "X48" / 7 "X48" / 8 "X48" / 9 "X48" / Kustomisasi

  • 2.0mm Glue Down

    2.0mm Lem Turun

    Pedaran: Lem Turun LVT Lantai PVC Luxury Vinyl Plank

    Kandel: 2.0mm ~ 3.0mm

    Pakéan Lapisan: 0.2mm ~ 0.30mm

    Ukuran6 "X 36" / 6 "X48" / 7 "X48" / 8 "X48" / 9 "X48" / Kustomisasi

    Pamasangan: Lem Turun