• EIR SPC vinyl flooring

    Lantai vinyl EIR SPC

    1. Anti slip, Anti-jamur, Kelas tinggi anti abrasi sareng anti baktéri 2. nyerep sora sareng réduksi sora 3. Élastisitas tinggi, kaamanan tinggi 4. Gampang dipasang 5. Biaya perawatan murah, teu aya lilin. 6. Langkung Panjang Waktos Waktos nami Vinyl flooring (EIR SPC flooring) Warna warna biasa atanapi salaku sampel anjeun Papan ketebalan 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6mm atanapi khusus ngagem lapisan Wear 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm salaku Permukaan biasa Desain Veneer (Hard / Softwood) sisikian, marmer, batu, karpét. Sur ...
  • 5.5mm SPC vinyl flooring

    5.5mm SPC lantai vinil

    Produk: Waterproof méwah Kotak Vinil Plastik PVC Plank kaku Vinyl Flooring

    Lantai Batu Plastik Komposit (SPC), bagian anu paling unik nyaéta lapisan inti kaku anu seuseueurna didamel tina bubuk kapur. Éta langkung stabil tibatan ubin vinil tradisional. Komposit palastik batu ieu tahan ka ékspansi sareng kontraksi mangtaun-taun sareng Éta ngalaksanakeun kalayan saé dina sababaraha waktos Uap tiasa janten masalah. Éta 100% tahan cai anu moal ngorondang atanapi pulas.

    Sami sareng lantai LVT, lantai vinil anu kaku ogé tiasa katingali sapertos kai atanapi batu anu lapisan percetakan sareng lapisan baju nganggo embossed ngajantenkeun Anjeun tiasa kéngingkeun lantai anu saéstuna stabil tapi éndah.

    Lantai Vinil kaku tiasa dianggo saé pikeun ruang komérsial sareng padumukan. Lapisan maké coated UV ngajantenkeun tahan ka goresan sareng noda dina kaayaan sadidinten. Kalayan sistem klik unik sareng desain tepi, papan vinil SPC disambungkeun kalayan lancar sareng ketat tanpa lem.